PRISTALA NA LJUBAVNI TROUGAO Bekuti ne smeta što Mrkonjić viđa suprugu

Izvor: Blic, 06.Maj.2016, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRISTALA NA LJUBAVNI TROUGAO Bekuti ne smeta što Mrkonjić viđa suprugu

Bivši ministar Milutin Mrkonjić živi kao momak; sa suprugom se i dalje viđa, a pored nje ima i devojku, poznatu pevačicu Anu Bekutu i izgleda da svima tako odgovara.

Ana Bekuta ne krije da je srećna pored svog dečka Milutina Mrkonjića, koji je svakodnevno obasipa pažnjom. Kako kaže, ne smeta joj to što je oženjen, već ga i sama podržava da se viđa s bivšom suprugom.

- Ona je njegova bivša žena. Ja mogu da razumem i to što nisu razvedeni, ali njih dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne žive zajedno već 10 godina - kaže Bekuta uz tvrdnjuda Mrka, iz poštovanja prema bivšoj ženi, s kojom je proveo 40 godina, i dalje neguje odličan odnos s njom.

- Zaista nemam ništa protiv toga što se viđaju. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju. Mi smo stvari od starta postavili na pravo mesto. Ne pada mi na pamet da mu branim da se viđa s njom. Ona je sama i nema nikoga - kaže Bekuta, koja ne sumnja u ljubav svog dečka.

- Nikada nisam bila ljubomorna, pa nema razloga ni sada da budem. Ja sam jedna samosvesna žena. Nas dvoje u ljubavi ne kalkulišemo. Ponašamo se onako kako osećamo. Prija nam to što smo non-stop zajedno. Jedno drugo negujemo koliko god je to moguće u ovim godinama - kaže Ana za „Blic“.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.