PRETI I PSUJE Karleuša vređa sve živo čim se spomene Dara

Izvor: Blic, 30.Jan.2015, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETI I PSUJE Karleuša vređa sve živo čim se spomene Dara

Vulgarno, banalno, uvredljivo, uličarski... Tako pevačica odgovara na novinarska pitanja koja joj se ne dopadaju.

Estradni rat između Dare Bubamare i Jelene Karleuše traje dugo i kraj mu se ne nazire. Njih dve ne štede uvrede jedna za drugu, a na pitanje zašto JK tako loše govori o koleginici, Dara bez ustezanja odgovara:

- Svi ti likovi koji ne postoje nigde i koji danas na moj račun pokušavaju da grade karijeru neka se zapitaju gde su. Niti žive kao ja, niti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << finansijski stoje kao ja, niti imaju porodicu kao ja, ni sina kao ja, čak ni psa. Mogu samo da mi zavde. Moj pas je lepši od Jelene Karleuše. A da ne pričam šta je boli. Bole je cipelice i tašnice, a meni je to nebitno. Napravila sam karijeru isključivo na pesmi i glasu, ovo sve ostalo materijalno mi je nebitno. Sve moje pesme ostaju za narednih 20, 30 godina, što njoj nikad neće poći za rukom. Neću da više nikome budem Crveni krst da se na moj račun reklamira - rekla je Dara za „Blic“.

Ova izjava je ujedno bila i okidač za neobjašnjivi gnev i verbalno nasilje samozvane dive Jelene Karleuše, koju smo kontaktirali da prokomentariše Darine reči. Jelena je, očigledno u nemogućnosti da smisli izjavu dostojnu „evropske žene“ za kakvu se izdaje, na račun novinarke „Blica“ iznela sijaset uvreda i pretnji.

Objavila broj telefona novinarke

Karleuši nije bilo dovoljno što je preko telefona vređala novinarku „Blica“, već je pretnje i psovke prenela i u pisanu formu. Ona je čak na društvenim mrežama objavila prepisku i broj telefona novinarke. Time je ugrozila njenu privatnost i sigurnost, budući da su novinarki već pretili pevačicini fanovi. Ovim putem želimo da podsetimo Jelenu da ne priliči jednoj ženi, supruzi, majci dvoje dece i javnoj ličnosti da psuje, preti i da sopstvenu vulgarnost širi na društvenim mrežama. Budući da voli da se smatra divom, trebalo bi da zadrži bar mrvicu dostojanstva, čak i u trenucima kada ne zna kako da odgovori na postavljeno pitanje. D. I.

- Slušaj me ti, slušaj me. Nemoj više nikad da se za*ebeš da mi pošalješ poruku. Nećeš dobro proći, je l‘ ti jasno! Nemoj da ti to bude poslednje - vikala je Jelena u slušalicu nekoliko minuta, a onda je, u svom maniru, prekinula vezu.

Ovako neobjašnjivo, ali vrlo zabrinjavajuće ponašanje Karleuše traje duže vreme i očigledno se nije oporavila od koncertnog fijaska na Ušću 2013. pred nekoliko hiljada ljudi. Inače, Jelena za sebe voli da kaže da je „zrak svetlosti u poseljačenoj Srbiji“. U redu je imati visoko mišljenje o sebi, ali to, kao ni psovke i uvrede, nije nikada spaslo nečiju karijeru koja tone, pa neće ni njenu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.