PRETERAO? Zbog ovog tvita svi se smeju Bojanu Kariću

Izvor: Blic, 20.Feb.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETERAO? Zbog ovog tvita svi se smeju Bojanu Kariću

Bojan Karić nije očekivao da će njegova objava na društvenim mrežama izazvati ovakve reakcije.

Biznismen se na Tviteru pohvalio novim unosnim poslovnim uspehom.

- Ja sam danas potpisao ugovor o izdavanju 9.000 kvadratnih metara jednoj grupi u našem šoping centru. Šta ste vi radili danas?! - napisao je Karić, te dodao da se radi o tržnom centru koji je njegova porodica izgradila u Minsku.

Ovaj tvit izazvao je burne reakcije, pa je kao odgovor dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mnogo šaljivih komentara.

- Meni pokipela supa na šporetu iz '89,  uključio na 2,5, a mislio sam da sam na 1, pa reko imam vremena da usisam sobu, ali eto - napisao je jedan korisnik Tvitera, a usledili su i drugi:

"Evo Boki ja radio trbušnjake i sklekove", "Pasemo zelenu salatu", "Ja sam danas jeo pasulj sa suvim rebrima. A ostalo je i za sutra i prekosutra", "Stavljao sam krpe u prozore da bolje dihtuju", "Ja sam danas maštala da imam 9.000 kvadrata za izdavanje", "Činjenica da si uspeo da naučiš da se potpišeš je sama po sebi fascinantna."

Bilo je i onih koji nisu štedeli reči i Kariću poručili da je ovakva poruka neumesna.

- Najgore je što te nije sramota da ovako nešto napišeš, i to javno - poručili su Kariću.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zbog ovog tvita svi se smeju Bojanu Kariću

Izvor: Vesti-online.com, 20.Feb.2017

Bojan Karić nije očekivao da će njegova objava na društvenim mrežama izazvati ovakve reakcije. Naime, biznismen se na Tviteru pohvalio novim unosnim poslovnim uspehom, a odgovori "tviteraša" su bili vrlo duhoviti...- Ja sam danas potpisao ugovor o izdavanju 9.000 kvadratnih metara jednoj grupi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.