PRETERALA Kendal Džener objavila vulgarnu fotografiju

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 02:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETERALA Kendal Džener objavila vulgarnu fotografiju

Manekenka i rijaliti zvezda Kendal Džener izazvala je oprečne reakcije kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svoje zadnjice.

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on Nov 19, 2015 at 9:27am PST

A kako u mru "belfija" fotografija gole ili obučene zadnjice više ne može da izazove nikakkvu reakciju, Kendal se potrudila da njena fotografija ipak dobije skoro milion lajkova.

Tako je mlada Kendal pozirala sa srednjim prstom između nogu i možda na taj nači poručila svojim pratiocima prenela određenu poruku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kendal Džener zgrozila javnost: Zbog ove fotografije će se gorko pokajati

Izvor: Story, 25.Nov.2015

Atrakitvna zvezda rijaliti programa objavila je fotografiju koja je izazvala reakcije suprotne onima koje je očekivala....Kendal Džener, Foto: Instagram..Manekenka i rijaliti zvezda Kendal Džener izazvala je oprečne reakcije kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svoje zadnjice...Seksi...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.