PREKINUO ĆUTNJU Džoni Dep: Nadam se da ću što pre ponovo biti slobodan

Izvor: Blic, 27.Maj.2016, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKINUO ĆUTNJU Džoni Dep: Nadam se da ću što pre ponovo biti slobodan

Holivudski glumac Džoni Dep oglasio se povodom vesti da je njegovom braku sa Amber Herd posle samo 15 meseci došao kraj.

On je istakao da se nada da će se razvod što pre završiti. Podsetimo, Amber je u ponedeljak podnela papire za razvod, navodeći kao razlog nepomirljive razlike. Samo dva dana ranije, Džoniju je preminula majka Beti Su palmer.

- Imajući u vidu da je brak kratko trajao, i da je tek nedavno tragično izgubio majku, Džoni neće reagovati na lažne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << priče, tračeve, netačne informacije i laži o svom privatnom životu. Nadamo se da će ovom kratkom braku što pre doči kraj - rekao je njegov portparol u zvaničnom saopštenju.

Zvezda filmova "Pirati sa Kariba", čije se bogatstvo procenjuje na oko 400 miliona dolara, navodno je odbio zahtev 30-godišnje glumice da joj isplaćuje mesečnu alimentaciju.

Džoni i Amber venčali su se prošle godine pred 24 ljudi na Bahamima, nakon što su se upoznali 2012. na snimanju filma "The Rum Diary". Iste godine, glumac je okončao 14 godina dugu vezu sa Vanesom Paradi, sa kojom je dobio dvoje dece.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.