Izvor: Blic, 21.Avg.2016, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAISTORIJSKA LOPTA ILI VANZEMALJSKI FETUS Misteriozni objekti na plažama UPLAŠILI KUPAČE

Ljudi koji su boravili na plažama Devona i Kornvola u Velikoj Britaniji zbunili su se i uplašili kada su videli gomile neobičnih objekata.

Objekti su se preko noći pojavili.

Roditelji su iz straha branili deci da sa peska podignu predmete, jer su se plašili da je u pitanju nešto opasno.

Oni koji su videli objekte imaju razne teorije o tome šta je u pitanju.

Neki su pomislili da se radi o vanzemaljskim fetusima ili jajima, a neki su rekli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izgledaju kao bejzbol lopte iz Kamenog doba.

Jedan čovek je za "Dejli mejl" izjavio da je uzeo jedan od neobičnih objekata, ali ga je kasnije bacio jer se plašio da će "oživeti i napasti njegovu porodicu".

- Ima ih svuda na plaži. Moj pas ih baš ne voli, izgledaju kao nešto iz filma 'Tuđin'. Poneo sam jedan kući sa sobom, ali sam se uspaničio pa ga bacio - ispičao je on.

Misteriju su rešili eksperti za morske životinje: U pitanju su morski krompiri.

Morski krompir je vrsta morskog ježa, koji kada ugine i osuši se ostane bez bodlji, pa nalikuje na krompir.

Oni žive na morskom dnu u koje se ukopavaju.

Stručnjaci strahuju da velika količina uginulih morskih krompira na obalama ukazuje na to da je ovo najveći masovni pomor ovih životinja u poslednjim decenijama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.