POTRESNA ISPOVEST O ZAVISNOSTI Popularni hrvatski pevač otkrio: Probao sam sve droge, i evo kako sam završio

Izvor: Blic, 26.Maj.2017, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNA ISPOVEST O ZAVISNOSTI Popularni hrvatski pevač otkrio: Probao sam sve droge, i evo kako sam završio

Hrvatski roker Goran Bare progovorio je o dugogodišnjoj borbi sa narkoticima.

On je učestvovao na tribini organizovanoj na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, i tom prilikom je studentima priznao svoja potresna iskustva o drogi.

- Nisam još izlečen, borim se i dalje, a probao sam valjda sve droge. Terapija, to ti je kao flaster. Ako ti curi krv, ti ga staviš i zalepiš - rekao je Bare te dodao da nije izlečen, ali je zalečen, i da konstantno mora da prima terapiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako se ne bi vratio poroku.

- Kod mene je bio težak život. Imao sam teško detinjstvo, a bile su tu i životne tragedije, depresija i ostalo - prepričavao je Bare uzroke svoje zavisnosti. Drogu ipak ne preporučuje drugima.

- Nijedna droga nije nikome donela ništa dobro, osim možda dileru - zaključio je Bare kroz šalu.

Na pitanje što je za njega sada smisao života, frontmen Majki odgovara:

- Ne znam, terapija me održava na životu. Imam dete i samo zbog njega živim. Terapija mi donosi smirenost. Teških trenutaka, ipak, ima još uvek.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.