POKRENITE ORGANIZAM OD RANOG JUTRA: Pet trikova za ubrzavanje metabolizma!

Izvor: Press, 31.Okt.2014, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKRENITE ORGANIZAM OD RANOG JUTRA: Pet trikova za ubrzavanje metabolizma!

Dobar metabolizam je prilično bitan, bez obzira da li pokušavate da smršate ili vam jednostavno važno da budete zdravi i imate stabilnu kilažu. Ovih pet saveta pomoći će vam da već od ranog jutra pokrenete organizam. Ukratko – ne preskačite doručak i trenirajte, bar kratko!
Foto:elle.rs Vežbajte Ovo je najbolji način da se razbudite, a osim toga, pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << će vam da ubrzate metabolizam, mnogo više nego vežbanje u neko drugo doba dana. Pripremite svu potrebnu opremu uveče, ili uradite bar vežbe istezanja, ako niste raspoloženi za ozbiljan trening.
Dodajte intenzitet Skorašnja studija je pokazala da intenzivno vežbanje u trajanju od 2,5 minuta povećava sagorevanje kalorija u drugom delu dana – čak i do 200 kalorija više. Dakle, eksplozivna serija čučnjeva može višestruko da se isplati.

PROČITAJTE JOŠ:
SAVETI ŠAOLIN SVEŠTENIKA ZA DUGOVEČAN ŽIVOT: U 10 koraka do sreće i unutrašnjeg mira!
(FOTO) HOĆE DA POSTANU ŽIVE LUTKE: Ove bliznakinje zavisne su od plastičnih operacija!
Evo zašto je nova kampanja "Viktorija Sikreta" RAZBESNELA javnost!
   
Ne odlažite doručak Nikada nemojte preskakati doručka, koliko god da vam je dan zatrpan obavezama. Jutarnji obrok čuva vaše telo (i metabolizam) u top formi. Ako doručkujete odmah po buđenju, imaćete dovoljno energije za celo jutro, a metabolizam će raditi kako treba tokom celog dana.
Pokrenite mišiće Ne zaboravite da dodate vežbe snage svom treningu, jer one sagorevaju kalorije, osim što vam grade jaku muskulaturu. Ako počnete dan desetominutnim vežbama snage, ubzraćete metabolizam i oblikovati telo.
Pojedite svoju užinu Definitivno je moguće da grickate i mršavite, ali se potrudite da napravite dobar izbor. Neka vaša jutarnja užina bude voće puno antioksidanasa ili hrana puna proteina, poput grčkog jogurta.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(FOTO) SEKSI, UDOBNO, PRAKTIČNO: Vunene haljine - hit jeseni!

Izvor: Press, 31.Okt.2014

Zima nije prepreka da i dalje budete glamurozne, seksepilne i izazovne. Kao i da izbegavate da nosite mini haljine. . Vunene haljine nalik oversized džemperima, sa golim ramenima, ili neobičnim prorezima daju vam priliku da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.