PODIGLI VEZU NA VIŠI NIVO Evo šta rade Saša Kovačević i njegova nova izabranica posle svega TRI MESECA romanse

Izvor: Blic, 13.Avg.2017, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODIGLI VEZU NA VIŠI NIVO Evo šta rade Saša Kovačević i njegova nova izabranica posle svega TRI MESECA romanse

Pevač od maja ove godine uživa u vezi sa nekadašnjom mis Vojvodine Zoranom Tasovac, a po svemu sudeći sa njom planira i budućnost.

Saša Kovačević je već tri meseca u ljubavi sa lepom Zoranom, s kojom se trenutno odmara u Grčkoj. Kako "Blic" saznaje, oni su prvo otišli kod Sašinog kuma u Pefkohori, a zatim u Litohoro.

- Saša je Zoranu upoznao sa svim prijateljima, a sada i sa kumom, kod koga su svratili kada su krenuli na more. Nju je zavolelo čitavo Sašino >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << društvo jer je neposredna i duhovita. Svi očekuju da će uskoro početi da žive zajedno, mada ona većinu vremena provodi kod Kovačevića u stanu. Saša i Zorana su bili dva dana kod njegovog kuma, a zatim su otišli u Litohoro. S njima je na letovanju i Sašin brat Rade, kome se nova snajka dopada - kaže naš izvor blizak pevaču.

Iako njegova draga nije na društvenim mrežama, a on njihove zajedničke fotografije ne prikazuje, na jednom od Sašinih selfija ipak se vidi ruka njegove drage kako ga hrani sladoledom.

BONUS VIDEO: Evo u kakvom društvu je uhvaćen Saša Kovačević

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.