PLATIO VEČERU MILION FUNTI: Vlasnik restorana će ovaj dan pamtiti do kraja života

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jul.2016, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLATIO VEČERU MILION FUNTI: Vlasnik restorana će ovaj dan pamtiti do kraja života

Ovo je verovatno jedna od najneverovatnijih situacija koja može da se dogodi u restoranu tokom jedne obične večere. Gost je račun za tri obroka umesto 100 funti, platio više od milion. Evo i kako!

Gazda restorana Abdul Vahid odmah je uočio grešku i odmah obavestio gosta da je sa njegovog računa za jednu večeru skinuto tačno 1, 006, 082 funti. Kako sam kaže tog momenta samo što nije dobio srčku, jer je gosta večera koštala skuplje nego bilo šta u životu.

- Nijednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << momenta nisam gledao sumu koju gost kuca. Posle deset minuta pogledao sam u aparat i rekao "O, prijatelju, znaš li šta si uradio" - priča gazda restorana.

Foto: Google.rs/maps/Chris Sumner

Kada je video šta je uradio, gost je odmah pozvao banku da kaže da je ukucao pogrešnu sumu novca i da se transakcija poništi.

Abdul Vahid koji je u ugostiteljskoj industriji više od 30 godina kaže da će ovaj događaj pamtiti do kraja života.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.