PIŠANJE NA OTVORENOM: Holanđani napravili revoluciju sa toaletima (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIŠANJE NA OTVORENOM: Holanđani napravili revoluciju sa toaletima (FOTO)

Oni su izumeli su novu vrstu pisoara koji omogućava odlazak u toalet trojici muškaraca istovremeno na javnim događajima, ali ukoliko neko želi, može ga iznajmiti i u privatne svrhe

U Holandiji se pojavila nova vrsta pisoara koju mogu da koriste tri muškarca istovremeno, a napravljen je kako bi pripadnicima jačeg pola olakšali odlazak u toalet za vreme javnih događaja.

Ovaj pisoar može da se koristi i u privatne svrhe, a potrebno je da se jednom nedeljno očisti i nije povezan sa kanalizacijom, ali ukoliko neko to želi, može se i to učiniti. Iznajmljuje se za 60 evra nedeljno.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.