Izvor: Blic, 27.Avg.2016, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICA NA SEANSAMA Milica Todorović otkriva zašto se posvetila meditaciji

Pre šest meseci počela sam sa seansama meditacije i svaki slobodan trenutak koristim da uživam u njima, kaže Milica Todorović za "Blic".

Pevačica je izazvala pravu pometnju fotografijom na kojoj meditira bez gornjeg dela kupaćeg kostima.

Ona se trenutno odmara na hrvatskom ostrvu Hvar, a spokojstvo je pronašla zahvaljujući meditacijama koje upražnjava rano ujutro ili kada zalazi sunce.

- Mir koji osetite tokom meditacije je neopisiv. Pomaže vam da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sredite svoje misli i osećanja i da se posle toga osetite mnogo spokojnije i lakše - kaže Milica Todorović.

Njoj na seansama društvo uglavnom pravi sestra Jovana, ali neretko atraktivna plavuša odluči da sama ide kako bi uživala u meditaciji:

- Od kada sam počela da idem, a to je već šest meseci, osećam se mnogo bolje. Zaista bih svakom preporučila da ide na meditaciju. Kako stučnjaci kažu - meditacijom odmarate um.

Osim te vrste opuštanja, tokom ovih letnjih dana volim da plivam, sunčam se i uživam sa svojim najmilijima - dodaje Milica.

Na pitanje da li je nekada posećivala nudističke plaže i kakvo mišljenje ima o nudizmu, Milica kaže:

Pročitajte još:

- Nisam posećivala nudističke plaže. Ali stenovita plaža na koju idem tokom celog leta omogućava mi da se sunčam u toplesu i meditiram na taj način. Nema ništa protiv nudizma, ali ja nisam nudista.

Iako su joj mnogi momci ostavili laskave reči ispod fotografije, Milica priznaje da na to ne obraća previše pažnje:

- I kada pročitam, meni je sve to simpatično.

Imam grudi na tatu

Nema problem da se obnaži na plaži, posebno kada se radi o nekoj napuštenoj gde može da meditira, Milica priznaje da je dve stvari nasledila od oca.

- Grudi i stopala imam na tatu - rekala je kroz smeh Milica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.