Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEH NA SCENI Britni Spirs pukao brushalter tokom nastupa

Američka pevačica Britni Spirs na svojim koncertima publici priredi uvek pravi scenski spektakl, zbog čega se često izloži riziku da nešto pođe naopako.

Britni je nedavno održala koncert u Las Vegasu, tokom kog joj se dogodila nezgoda sa kostimom. Naime, dok je pevačica izvodila numere "I love rock’n’roll" i "Gimme more", otkopčao joj se grudnjak. Srećom, pevačica je odmah primetila šta se dogodilo, kao i njeni plesači koji su joj pritekli u pomoć.

Takođe, nedavno je Spearsova na nastupu doživela još jedan peh, kada je pokušala da sa plesačem izvede akrobaciju na sceni, te je zamalo pala.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) NEZGODA PRINCEZE POPA: Britni Spirs pukao brushalter na sred nastupa

Izvor: Kurir, 25.Okt.2016

...Princeza popa je nedavno održala koncert u Las Vegasu tokom kog joj se dogodila nezgoda sa kostimom Naime, dok je pevačica izvodila obradu čuvene numere Džoan Džet "I love rock’n’roll" i svoju "Gimme more", otkopčao joj se grudnjak..Srećom, pevačica je odmah primetila šta se dogodilo,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.