PARKIRAO JE NA MESTO GDE SE OSTAVLJAJU KOLICA I OTIŠAO U KUPOVINU: Kada je izašao iz prodavnice, nije verovao svojim očima! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARKIRAO JE NA MESTO GDE SE OSTAVLJAJU KOLICA I OTIŠAO U KUPOVINU: Kada je izašao iz prodavnice, nije verovao svojim očima! (FOTO)

Postoje neki vozači za koje se često pitamo kako su uopšte dobili svoju vozačku dozvolu. Među takve spadaju i oni koji ne poštuju pravila, kao propisana, tako i ona nepisana.

Jedan od njih je parkirao auto ispred prodavnice na mesto gde se ostavljaju kolica za kupovinu. Na taj način je onemogućio sve savesne kupce da kolica nakon kupovine vrate na mesto gde je to predviđeno. Međutim, oni su se snašli i ostavili su ih na mesto gde su smatrali da je ispravno - baš oko auta bahatog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vozača. 

Foto: grallonson / Reddit

Može se reći da je on ovaj put imao sreće, jer su kupci mogli da mu se osvete i na gori način. Možda će mu ovo biti lekcija da ubuduće vodi računa i o drugim ljudima i bude savesniji vozač.

(Telegraf.rs/Metro.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.