PAPA MAĐIONIČAR Ovaj trik sa stolnjakom ne može svako da izvede

Izvor: Blic, 05.Okt.2015, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPA MAĐIONIČAR Ovaj trik sa stolnjakom ne može svako da izvede

Dobro poznati duhovni vođa katoličke crkve, papa Franja, definitivno će ostati upamćen i kao vrlo duhovit i zabavan čovek.

To je dokazao i prilikom posete Americi, gde je demonstrirao male trikove za žurke i proslave. Jedan od njih bilo je i perfektno izvlačenje stolnjaka, dok su ga drugi sveštenici posmatrali u šoku.

Ipak, iako je ovaj snimak počeo masovno da se deli po društvenim mrežama i oduševljava ljude širom interneta, ispostavilo se da je u pitanju mala igra sa fotošopom. Kako bilo, mnogi su pomislili da je papa zaista napravio malu šalu, jer se, zahvaljujući njegovom veselom duhu, to od njega i moglo očekivati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Papa i duhovnik i zabavljač i mađioničar

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2015

Prvi čovek katoličke crkve, papa Franja, ostaće upamćen po svojim smelim stavovima, novinama unutar crkve, ali i kao duhovit i zabavan čovek...Perfektno izvlačenje stolnjaka pod teškim zlatnim svećnjacima ostavilo je okupljene sveštenike u šoku. Ipak, iako je ovaj snimak počeo masovno da se...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.