Ovo su najbolji nastupi sa MTV VMA

Izvor: Blic, 03.Sep.2015, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najbolji nastupi sa MTV VMA

Dodela MTV VMA nagrada održana je pre dva dana u Los Anđelesu, a publika koja je pratila prenos u 160 zemalja imala je priliku da uživa u pravom muzičkom spektaklu. Domaćica večeri bila je pevačica Majli Sajrus, a nastupe na VMA su imali Tejlor Svift, Niki Minaž, Farel Vilijams, Tori Keli, Džastin Biber i mnogi drugi.

Ovogodišnja dodela nagrada posebna je i po tome što je Tejlor Svift imala svetsku premijeru spota za numeru "Wildest Dreams", a upravo je ona odnela kući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najviše nagrada. Tejlor je pobedila u kategoriji za spot godine ("Bad Blood"), kao i za pop spot godine i najbolji spot ženskog izvođača.

A ovu su nastupi koji su obeležili ovogodišnju dodelu MTV video muzičkih nagrada:

TORI KELI

YESSSSSS,@ToriKelly!!! You were , girl!!! Way to SLAY your #MTVVMAs performance! pic.twitter.com/0DvltNV1CP

Mlada američka pevačica Tori Keli pokazala je da je za odličan nastup dovoljan samo prateći bend i moćan vokal. Po mnogima, Keli je uspela da izvede on što mnogima ne polazi za rukom - da samo zapeva. Njen nastup je toliko oduševio publiku da je aplauz nakon njenog nastupa trajao nekoliko minuta.

THE WEEKND

.@theweeknd on his #Madden16 flow #VMAs https://t.co/RvHPfSC3Rz

Za razliku od Tori Keli, koja je prednost dala samo vokalu, mladi umetnik The Weeknd se potrudio i da prikaže odličan scenski nastup.

This is what you're missing if you're not watching our All Access streams at the #VMAs: http://t.co/fN6kxF2UPD pic.twitter.com/DVcUFLComh

Energičan scenski nastup, praćen vatrom na sceni oduševio je i Kanje Vesta koji je čak zaplesao u prvom redu.

FAREL VILIJAMS

Freedom and @Pharrell light up downtown LA at the #VMAs http://t.co/RcWJsRdL8P

Ni nastup Farela Vilijamsa nije prošao nezapaženo. Njega je najavio Džon Ledžend, a Farelova izvedba pesme "Freedom" je jednostavno - oduševila.

NIKI MINAŽ I TEJLOR SVIFT

I'll never be over this @NICKIMINAJ #VMAs http://t.co/BPhByIGiTp

Niki Minaž i Tejlor Svift su otvorile ovogodišnju dodelu MTV video muzičkih nagrada. Iako su danima "ratovale" putem tvitera baš zbog nominacija na ovoj ceremoniji, I Tejlor i Niki su pokazale visok nivo profesionalnosti kada su zajedno izašle na scenu i izvele "Trini Dem Girls", "The Night Is Still Young“ i „Bad Blood“.

DŽASTIN BIBER

For any of you guys who missed Justins VMA performance or simply want to watch it again here you go. :) http://t.co/ewzZjVWUYL

Džastin Biber je poslednji put nastupao na sceni MTV VMA pre pet godina a ovaj nastup je pokazao da je mladi pevač i dalje u odličnoj formi. On je izveo pesmu "Where Are U Now" uz odlično uvežbane plesne korake, dok je njegov novi singl "What Do You Mean" na početku imao nešto smireniju izvedbu, nakon koje se vinuo visoko iznad scene, izvodeći razne vratolomije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.