Ovo se zove ljubav: Pokušala da iznese dečka iz zatvora - u koferu! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 17.Jan.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo se zove ljubav: Pokušala da iznese dečka iz zatvora - u koferu! (FOTO)

Policija u Venecueli uhapsila je devojku koja je pokušala da prokrijumčari svog dečka u koferu i tako ga mu omogući da pobegne iz zatvora.

Antonijeta Robles Sauda (25) došla je na ideju da pomogne svom dečku Ibrainu Hoseu Vargas Garsiji da pobegne iz zatvora, a to je pokušala da uradi uz pomoć kofera u kom je, verovatno, donela hranu za zatvorenika.

Međutim, kada je krenula ka izlazu, čuvari su primetili da se muči s koferom. Kada su otvorili kofer - imali >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su šta i da vide.

Ibrain se nalazio u njemu - sav iskrivljen!

Woman caught trying to sneak boyfriend out of prison by stuffing him in pink suitcase. https://t.co/yG4hC7Q0wP pic.twitter.com/Fdo4GFM2oP

Garsija služi kaznu od devet godina i osam meseci zbog krađe automobila. Vraćen je u ćeliju, a sada će zatvorsku kaznu zbog pomaganja u bekstvu služiti i njegova supruga.

Inače, Antonijeta i Ibrain su roditelji devojčice o kojoj će posle hapšenja majke brinuti socijalna služba.

Šta ti je ljubav...

POMERILA GRANICE BIZARNOSTI: Uradila tetovažu na mestu na kom niko do sada nije! (FOTO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.