Ovo je najsimpatičnija scena psa i mladunca: Kada vidite kako ga nosi kroz vodu, i vi ćete se raznežiti (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2016, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najsimpatičnija scena psa i mladunca: Kada vidite kako ga nosi kroz vodu, i vi ćete se raznežiti (VIDEO)

Dobro jutro! Donosimo vam video-snimak psa koji svoje mladunče prenosi na leđima i pliva kroz bazem, jer mali nije dovoljno sazreo da sam ide kroz vodu.

Pas je prvi ušao u vodu, zatim i mladunče koje je mu je naskočilo na leđa. Tata pas ga je ponosno proneo kroz bazen, jer mali verovatno još uvek nije sposoban za ovakve izazove.

Ova scena životinje koja je spremna da savlada sve prepreke zbog svojih potomaka će vam sigurno ulepšati dan.

Svakog jutra u 7.00 >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način. Vikendom vas budimo u 8.00!

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Pustio je vevericu da mu uzme GoPro kameru. Skočila je na drvo – i evo kako se snimila! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016, 07:07

Dobro jutro! Dejvid Frajhajt došao je na ideju da Montreal u Kanadi snimi GoPro kamerom ali iz ugla jedne veverice. I to sa drveta!..On je spustio kameru na pod, a zatim sačekao da veverica dođe do nje i uzme je...Životinja je brže-bolje pohrlila na drvo, a onda su nastali fenomalni snimci, sve...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.