Ovako se glumica Lena Danam sprema za izlazak

Izvor: Blic, 28.Maj.2015, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako se glumica Lena Danam sprema za izlazak

Lena Danam, glumica i autorka popularne serija "Girls", nikada nije imala problem da snimi provokativne seksi scene, a ovoga puta Lena je sa pratiocima na Instagramu podelila fotku u donjem vešu.

Da nema problem što se izgled njenog telo ne uklapa stroge holivudske estetske kriterijume Lena je dokazala mnogo puta kada se skidala za potrebe snimanja serije "Girls". Sada je to još jednom potvrdila kada je na Instagramu podelila fotku u donjem vešu.

-Obožavam ovo donje rublje i mislim da ću ga nositi na večeru u kombinaciji s čizmama i osmijehom jer smo svi mi rećni što smo slobodni - napisala je Lena u komentaru uz fotografiju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.