Ovako ona slavi rođendan! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Jul.2016, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako ona slavi rođendan! (FOTO, VIDEO)

Megazvezda Dženifer Lopez proslavila je sinoć svoj 47. rođendan u Las Vegasu, a žurci koju je priredila nakon šoua "All I Have" prisustvovale su brojne face.

Dženifer Lopez je prvo fanovima priredila veče za pamćenje spektakularnim koncertom u hotelu "Planet Hollywood", a potom je za goste među kojima su se nalazili Kristijano Ronaldo, Kim Kardašijan, Kelvin Haris i drugi organizovala privatnu zabavu.

Slavljenica je blistala u zelenoj haljini, ispod koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << virio brushalter u istoj boji i tako pokazala zašto se i dalje, posle skoro 20 godina karijere, i dalje nalazi na listi najlepših žena sveta.

Prvo se pojavila u ovom kombinezonu

Kim Kardašijan je slavnoj pevačici poklonila tortu, kojoj se pevačica veoma obradovala.

LOVE THIS❤️❤️❤️ HAPPY BDAY JEN❣️ @JLO @KIMKARDASHIAN ✨ I love kim #kimkardashian #Kimk #BdayGirl #jlo #jenniferlopez #happybirthday #felizcumpleaños #jlovers #frenchmontana #calvinharris #surprise #goddess

A video posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀JLOMEX⠀⠀⠀ (@jenniferlopezmx) on Jul 24, 2016 at 5:37am PDT

Luda žurka nastavila se do ranih jutarnjih sati, a Dženifer je zapalila podijum igrajući uz njene i druge hitove.

Svedoci smo da je slavna Džej Lo seks bomba i u petoj deceniji, a s obzirom na to koliko vodi računa o svom izgledu, ne sumnjamo da će izgledati tako i kada polako zakorači i u šestu.

GO JLO GO JLO GO JLOOOO THAT PARTY WAS DOPE AF Love this!! Credits to @likjlover ! | #happybirthday #bdaygirl #jlo #jenniferlopez #gojlo #dope #slay

A video posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀JLOMEX⠀⠀⠀ (@jenniferlopezmx) on Jul 25, 2016 at 3:04pm PDT

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Glamurozno: Dženifer Lopez proslavila 47. rođendan! FOTO + VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Jul.2016

Pevačica Dženifer Lopez sinoć je sa svojim prijateljima proslavila 47. rođendan u Las Vegasu, a među prisutnima bile su i poznate face...Dženifer Lopez, svetska megazvezda, napunila je 47. godina, a mora se priznati da izgleda kao da ima 27. Ona je odlučila da proslavi žurkom, nakon koncerta...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.