Ovako je nekada bilo: Tanja Bošković potpuno gola u reci

Izvor: Blic, 26.Jan.2015, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je nekada bilo: Tanja Bošković potpuno gola u reci

Naša proslavljena glumica Tanja Bošković, snimila je davne 1982. godine film pod nazivom "Sablazan" a scena u kojoj se potpuno gola kupa u reci najviše je ostala u pamćenju starijoj publici.

Tanja Bošković je oduvek  važila za jednu od najlepših i najzgodnijih glumica stare jugoslavije a nakon letimičnog pogleda na scenu iz ovog filma biva jasno  i zašto.

Tada dvadesetdevetogodišnja glumica pristupila je profesionalno svom glumačkom zadatku i skinula svu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odeću za potrebe snimanja scene u reci.

"Sablazan" je ratna drama iz 1982. godine reditelja Dragovana Jovanovića. Radnja filma smeštena je pred kraj Drugog svetskog rata a u filmu Tanja igra lik Eve Fokst, uhapšene esesovke, sekretarice i ljubavnice nemačkog majora, dok je njenog čuvara u zatvoru igrao Ljuba Tadić.

Scenu u kojoj je Tanja potpuno gola pogledajte OVDE:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tanja Bošković u toplesu pre 33 godine!

Izvor: Tracara.com, 26.Jan.2015

Toples star 3 decenije! (foto: Gloria) Iako su žene u toplesu i danas tabuu tema, poznata glumica Tanja Bošković, snimila je davne 1982. godine film pod nazivom Sablazan, a scena u kojoj se potpuno gola kupa u reci najviše je ostala u pamćenju starijoj publici. Tada 29-ogodišnja Tanja pristala...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.