Ovako je Anastasija Ražnatović izgledala kada se prvi put našla pred kamerama

Izvor: Blic, 28.Maj.2016, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Anastasija Ražnatović izgledala kada se prvi put našla pred kamerama

Ćerka Anastasije Ražnaatović, koja je nedavno proslavila 18 rođendan, prvi put se pojavila na malim ekranima kada je imala nepunih mesec dana.

Ponosna mama Ceca tada je sa ćerkicom gostovala emisiji Milovana Ilića Minimaksa, a u studiju sa njom bili su i njen suprug Željko Ražnatović Arkan i sin Veljko, koji je tada imao dve godine.

Anastasiji tada kamere nisu prijale pa se nije dugo zadržala u studiju. Ceca se sa ćerkicom pojavila u emisiji samo 29 dana nakon porođaja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ZVEZDA OD MALIH NOGU: Pogledajte Anastasiju u Cecinom naručju sa samo mesec dana!

Izvor: Kurir, 28.Maj.2016

...Ceca Ražnatović gostovala je kod Minimaksa u emisiji, dok je Arkan držao Anastasiju u rukama i posmatrao svoju suprugu iz publike..U jednom trenutnku, Arkan je ustao i doneo malenu Anastasiju Ceci Tada je imala sam mesec dana..Autor: EPK

Nastavak na Kurir...

Anastasija se na televiziji prvi put pojavila sa samo mesec dana, zapanjićete se ko je još bio gost u toj emisiji! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2016

Nepunih mesec dana nakon što je rodila Anastasiju, Ceca Ražnatović je 23. juna 1998. gostovala u "Minimaksoviziji", i tada je prvi put javnosti predstavila ćerkicu...Ceca je u studio došla sa suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom, njihovim sinom Veljkom, a tu su bili i Cecina sestra Lidija i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.