Ovako izgledaš kada ti je tata Džoni Dep, a mama Vanesa Paradi

Izvor: 24sata, 19.Dec.2014, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgledaš kada ti je tata Džoni Dep, a mama Vanesa Paradi

Lili Rouz Dep je "stala na crtu" svom ocu Džoniju Depu i bacila se na glumu. Ona je već imala ulogu u hororu "Tusk", a 2015. će snimiti "Yoga hosters". Po lepoti je nadmašila i seksi mamu- Vanesu Paradi.

Lili i njenog brata Džona Kristofera, Dep je dobio sa francuskom glumicom i pevačicom Vanesom Paradi. Njih dvoje su se razišli 2012..

- Ona je pametno dete, veoma sofisticirano, super inteligentno i…pa i plaši me. Sve te kul stvari se dešavaju 15-godišnjakinjama. >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Razne stvari. Tako bi ona mogla da bude najslađe stvorenje na svetu, što i jeste većinu vremena, a onda sam odjednom zbog nečega u nevolji – rekao je Džoni Dep o svojoj ćerki. On je u intervjuu koji je dao Elen Dedženeris izjavio da su mu deca mnogo pametnija od njega.

kiss me how u miss me pic.twitter.com/XgCTdANAiT

— Lily-Rose M. Depp (@LilyRoseMelDepp) September 10, 2013

- Dođem kući, a moja ćerka sedi i radi domaći. “Šta to čitaš dušo?” “Homerovu Odiseju”. Onda počne da mi postavlja pitanja, a ja sam uznemiren i zbunjen…šta se desilo sa doktorom Susom?- rekao je Dep.

kiss me how u miss me pic.twitter.com/XgCTdANAiT

— Lily-Rose M. Depp (@LilyRoseMelDepp) September 10, 2013

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Njeni roditelji su...

Izvor: Prva.rs, 19.Dec.2014

Lili Rouz Dep je "stala na crtu" svom ocu Džoniju Depu i bacila se na glumu. Ona je već imala ulogu u hororu "Tusk", a 2015. će snimiti "Yoga hosters". Po lepoti je nadmašila i seksi mamu- Vanesu Paradi.. Lili i njenog brata Džona Kristofera, Dep je dobio sa francuskom glumicom i pevačicom Vanesom...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.