Ovaj dečak ima 8 godina, a već zarađuje milion dolara godišnje (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Sep.2014, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj dečak ima 8 godina, a već zarađuje milion dolara godišnje (VIDEO)

Sve je počelo kao hobi, nakon što je ovaj osmogodišnjak sa ocem napravio kanal na Jutjubu. Danas, mali Evan zarađuje 1,3 miliona dolara godišnje ocenjujući igračke i video igrice

Šta god da ste radili kada ste imali osam godina, sigurni smo da niste zarađivali kao mali Evan. Ovaj dečak je sa svojom porodicom tvorac EvanTube HD kanala na Jutjubu gde ocenjuje igračke i video igrice. Verovali ili ne, ali Evan od ovoga zarađuje 1,3 miliona dolara godišnje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />Sve je počelo kao hobi, nakon što je ovaj osmogodišnjak sa ocem napravio kanal na popularnom sajtu. Sav novac koji porodica prikupi od ovoga ide u investicije i štedne račune za budućnost svoje dece.

Prema rečima oca Džereda, iza sebe imaju tim ljudi koji prodaje reklame i vodi pregovore sa različitim brendovima igračaka.

- Ovo uključuje i reklame koje se pojavljuju oko svakog našeg videa, kao i sami proizvodi koji se nalaze u njima. Većina naših prihoda dolazi od reklama (ads) koje su postavljene na samom videu – ističe Džered.

Pogledajte šta to mali Evan zapravo radi:

(Telegraf.rs / Izvor: businessinsider.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.