Ova žena već deset godina svakog dana nosi venčanicu

Izvor: JavneVesti.com, 11.Apr.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova žena već deset godina svakog dana nosi venčanicu

Da za sreću nikada nije kasno, dokaz je životna priča ove Kineskinje koja je nakon godina zlostavljanja uspela da pronađe ljubav u zagrljaju čoveka svojih snova

 
Četrdesetsedmogodišnju Ksijang Junfeng već čitavu deceniju niko nije video obučenu u nešto drugo osim njene četiri omiljene venčanice. Ne, nije u pitanju pred oltarom ostavljenja očajnica, poput mis Havišam iz Dikensovih “Velikih očekivanja”, već žena koja slavi to što je nakon dugog niza godina >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << patnji uspela da pronađe ljubav svog života.
Kada joj je bilo 18 godina, ona je kidnapovana iz svog rodnog sela i prodata jednom veoma starom i vrlo zlom čoveku koji ju je maltretirao, fizički, seksualno i psihički i terao je da, poput njegove robinje, obavlja teške poslove na plantažama.
Nakon 15 godina paklenog života, Ksijang je uspela da pobegne i sakrije se od svog zlostavljača u jednom selu u pokrajini Šandong. Tu ju je prihvatila i pomoć pružila jedna divna meštanka, koja ju je upoznala sa svojim bratom Žuom Ženglijangom. Odmah se rodila ljubav,  tako da joj je dobročiniteljka vrlo brzo postala nikad voljenija zaova.
 
- Pre nego što sam upoznala Žua, sretala sam isključive muškarce koji su nasilnici i siledžije. Žu me je tretirao totalno drugačije, s poštovanjem i izvukao moju ženstvenost na površinu. Nisam mogla da verujem kada me je pitao da se udam za njega! – priča Ksijang.
Da bi mogla svakog dana da slavi svoju sreću, ova napaćena Kineskinja je kupila ne jednu venčanicu, već čitave četiri!
 
- Dan mog venčanja je moj najsrećniji dan u životu i ja ne želim da se on ikada završi. Zato sam odlučila da imam četiri haljine koje ću moći da menjam svaki dan. Mnogo mi je lepo sa mojim mužem, odlično se slažemo i vrlo smo srećni. Nimalo me nije briga šta ljudi pričaju o meni. Ove venčanice su deo mog života i nastaviću da ih nosim, ma šta god ko rekao ili pomislio. Uostalom, druge odeće ni nemam – poručila je Ksijang koja u venčanicama čak ide da obavlja i poljske radove.
Jedina briga joj je to što, zbog toga što se još uvek nije zvanično razvela od prvog muža, ne može da dobije papire o sklopljenom braku sa Žuom.

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.