Ova malena princeza tražila je od roditelja neuobičajenu temu za rođendan: Nikada ne biste pogodili (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Apr.2017, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova malena princeza tražila je od roditelja neuobičajenu temu za rođendan: Nikada ne biste pogodili (FOTO)

Zaboravite princeze, jednoroge i Diznija, današnje devojčice ili bar ova iz priče, imaju na umu nešto potpuno drugačije. Jer kada su malu Odri iz Misurija roditelji pitali šta želi da joj bude tema rođendana, ona odgovorila, kao iz topa gov..ca.

- Mesecima, kada pomenemo njen rođendan, Odri je tražila balone i tortu sa temom kake - kaže mama Rebeka. - Probala sam da joj predložim druge teme, ali je ona insistirala da to bude baš kaka.

I tako su roditelji odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da devojčica dobije baš ono što hoće. Imala je i pinjatu (punu braon slatkiša i čokolada), tortu, gosti su kući odneli jastučiće koji prde, sve u braon, boji govanceta. I kao da to nije dovoljno mama Rebeka se obukla u kostim velikog govanceta.

Zabava je bila pun pogodak i svima se svidela.

- Mislila sam da će bar bake i deke sve dovesti u pitanje, ali svi su se smejali kad sam im rekla - objašnjava Rebeka. - Odri sam objasnila da je mnogo ljudi videlo njene fotografije sa rođendana i da misle da je duhovito i kul. Volim što ćemo jednom gledati te fotografije i one će predstavljati našu našu luckastu ćerku staru samo tri godine - priča Rebeka.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.