Ova dva momka ulepšala su dan svima u metrou!

Izvor: 011vodič.com, 04.Avg.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova dva momka ulepšala su dan svima u metrou!

Somewhere over the rainbow skies are blue and the dreams that you dare to dream really do come true

“Svaki dan je poseban ako ga učiniš posebnim”, tako glasi slogan pod kojim su dva neverovatna momka iz Australije odlučila da prirede jutro za pamćenje svojim sugrađanima.
Nešto malo pre 8 sati ujutru, na samom početku radne nedelje, oni su ušetali u metro koji je bio krcat onima koji su polupospani i mrzovoljni krenuli na posao. A onda se jedan od njih obratio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << svima i zamolio ih za malo pažnje.
“Dobro jutro, dame i gospodo. Želim da doprinesem ovoj jutarnjoj vožnji tako što ću vam se svima zahvaliti. Hvala vam što ste ustali ovako rano ovog hladnog, kišnog jutra. Hvala vam što ste odlučili da napustite svoje ugodne, tople domove i da odete na posao. Hvala vam što radite i na taj način brinete o svojim porodicama, prijateljima i vlastitoj budućnosti. Toplo vas pozivam da zapevate sa nama ovu magičnu pesmu”, poručio im je on, a za to vreme je njegov prijatelj već počeo da svira melodiju pesme Over the rainbow koju je davne 1939. godine otpevala Judy Garland za potrebe filma Čarobnjak iz Oza. 
Iako je ova pesma opštepoznata, kako ništa ne bi prepustili slučaju, oni su podelili papire sa rečima pesme onima koji je možda ne znaju kako niko ne bi imao izgovor da ne učestvuje.
U početku su se pojedinci stidljivo priključili zajedničkom pevanju, da bi poslednje stihove ceo metro otpevao u jednom glasu, a potom je svako od njih otišao nasmejan u svoj dan.

Tako je malo potrebno da bismo druge učinili srećnim. Potrudi se da daruješ osmeh prvoj osobi koju vidiš ovog jutra. Vaše malo nekome može značiti mnogo. Svaki dan je poseban ako ga ti učiniš posebnim.



#savršena
The post Ova dva momka ulepšala su dan svima u metrou! appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.