Otkrivena tajna? (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Jul.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena tajna? (FOTO, VIDEO)

Čitači sa usana "dešifrovali" šta je Lijena Stark šapnula svom bratu!

Od završetka šeste sezone "Igre prestola", fanovi ne mogu da dočekaju makar naznaku dalje radnje, bilo u seriji mreže HBO, ili knjigama Džordža R. R. Martina.

MALO I DA SE NASMEJEMO: Greške iz serije (VIDEO)

Nakon velikog finala sezone, u kom smo saznali da je Džon Snežni definitivno sin Lijene Stark, ostala je misterija ko je njegov otac (jer mnogi ipak ne misle da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << to Regar Targarjen), ali i šta je Lijena tačno šapnula Nedu.

Sedma sezona KASNI!

Sada su korisnici Reddita objavili da je jedna od njih, koja se bavi čitanjem sa usana, dešifrovala Lijenine reči.

"Pogledala sam ovu scenu više od 50 puta, i Lijena kaže 'njegovo ime je', a onda reč od tri sloga, koja počinje slovom 'DŽ'. Nisam stoprocentno sigurna, ali mi se čini da je ta reč Džeheris," napisala je ona.

FOTO: Ostvario je san svakog GoT fana

Džeheris je ime nekolicine likova iz dinastije Targarjena, među kojima su najpoznatiji Džeheris I, prvi svog imena, poznatiji kao Mudri, ili Stari kralj, unuk Egona Osvajača. Poznat je po najdužoj vladavini, čak 55 godina, a njegov zmaj zvao se Vermitor.

Skoro 150 godina nakon njega, vladao je Džeheris II, i to samo tri godine. Bio je dobar i pravičan vladar, ali bolešljiv, i umro je rano. Njegov sin Eris II bio je poznat kao Ludi kralj, a Regar, Deneris i Viseris su njegovi unuci.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.