Otišli su na pecanje, ali u jezeru su ih čekala dva mala iznenađenja

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otišli su na pecanje, ali u jezeru su ih čekala dva mala iznenađenja

Kada su Džejson Frost i Brendon Kej otišli na pecanje na jezeru Blek Vorior u Alabami, nije im ni palo na pamet šta bi tamo mogli da upecaju.

Kada su zaustavili čamac na mestu na kom su planirali da pecaju, u jednom trenutku je nešto počelo da se pomera u mirnoj vodi i da pliva užurbano ka njima. Kada su malo bolje pogledali, primetili su mače kako pliva ka njima.

- Nisam mogao da verujem svojim očima. Mačka, i to u vodi. Kada sam izvadio jednu, videla sam kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << užurbano pristiže i druga. Iako su bile mokre i preplašene, delovale su vrlo srećno i zahvalno što smo ih izbavili - priča Džejson.

Kada su se vratili na obalu, naišli su na porodicu kojima su se mačići jako dopali, pa su rešili da ih odvedu kući i usvoje ih.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.