Ostavljen 3 dana pred svadbu: Glumac progovorio o bivšoj verenici

Izvor: Press, 30.Sep.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavljen 3 dana pred svadbu: Glumac progovorio o bivšoj verenici

Svadba je planirana za jun 1991. godine, međutim, stvari su krenule nizbrdo.
foto: stil.kurir.rs
U moru novopečenih parova i njihovih ludih ljubavnih priča, potpuno smo zaboravili na jednu od najintrigantnijih veridbi devedesetih godina.
Reč je o romantičnoj vezi Džulije Roberts i Kifera Saterlenda. Njihova priča imala je neočekivan kraj.
Name, par se upoznao 1990. godine na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << snimanju filma "Flatliners", piše Huffington Post. Nedugo potom, glumac se razveo od svoje supruge i verio sa fatalnom Džulijom.
Svadba je planirana za jun 1991. godine, međutim, stvari su krenule nizbrdo. Scenario iz filma "Odbegla mlada" se obistinio.
Džulija je Kifera ostavila samo tri dana pred venčanje!
Saterlend je u intervjuu za Entertainment Weekly otkrio da je oprostio svojoj bivšoj verenici da joj je sada zahvalan što ga je ostavila.
"Mislim da je bila iskrena prema sebi i smatram da je tako mnogo bolje. Teško je objasniti taj pritisak. Bili smomladi i ludo zaljubljeni da smo odmah odlučili da se venčamo", rekao je glumac.
"Ona je tada bila planetarno popularna, a venčanje umesto da bude naša stvar, postalo je nešto mnogo više. U sred svega toga, ona je imala hrabrosti - ipak nije želela to da uradimo. I smatram da je trebalo mnogo hrabrosti reći - ja to ne želim", zaključuje glumac.
 
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.