Ona je OVAKO izgledala pre silnih plastičnih operacija! Prepoznajete li je?

Izvor: Press, 08.Avg.2014, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je OVAKO izgledala pre silnih plastičnih operacija! Prepoznajete li je?

Čuvena modna kreatorka nikada nije ni krila da je doslovce zavisna od estetskih korekcija, a da je to već prešlo u jedan vid bolesti dokazuju i njene fotografije iz mladosti. Donatela je potpuno neprepoznatljiva, zar ne?


  

Pedesetdevetogodišnja modna ikona je od sredine devedesetih prošla kroz čitav niz plastičnih operacija, uključujući i povećanja usana, korekcije nosa, zatezanja lica, ali rezultat je daleko od dobrog i razlika je šokantna!

Međutim, niko nikada nije čuo Donatelu da je razočarana efektom, ona je čak 2013. godine istakla kako joj je trebalo puno rada na sebi i da njen izgled nije prirodan (kao da to ne vidimo i sami), te da koristi tonu blanša za kosu, krema, farbi za kosu i preparata za ulepšavanje.




Pročitajte još:
Dragana Mirković: Dobar automobil spasao mi je život!
Milan Popović ljut na Severinu: Sin trpi jer "diva" ne popušta!
DIRLJIVO: Evo kako je Emina Jahović čestitala rođendan svom sinu!
   

FOTO: antesydespues.com.ar

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.