Oduzima dah plesom: Ova balerina će zavesti svakog muškarca u beogradskim klubovima

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduzima dah plesom: Ova balerina će zavesti svakog muškarca u beogradskim klubovima

Ona je izvodila akrobacije u vazduhu okačena sajlama za plafon kluba Kasina i izazvala pravu senzaciju među beogradskim klaberima, koji nisu mogli da odvoje pogled od nje. Ko je ta savitljiva devojka crvene kose? Evo odgovora.

Ako ste mislili da je još jedna od go-go igračica, grdno ste se prevarili. Sandra Vidović (27) iz Pančeva je profesonalna plesačica, a ples na sajčama u vazduhu je samo jedna od njenih brojnih akrobatskih tački.

- Završila sam baletsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gimnaziju i aktivno se bavim plesom otkad znam za sebe. Osim na sajlama, radim akrobatske performanse u velikoj martini čaši u kojoj se nekad nalazi voda, nekad brašno, a nekad šljokice. Zavisi šta mi u tom trenutku padne na pamet. Pokrete koje tad izvodim veoma su teški i podrazumevaju poze sa nogom iza glave i razne špage. Ali to volim da radim pa mi ne predstavlja napor - kaže Sandra.

Nedavni nastup u jednom beogradskom klubu bio je prvi koji je ova plesačica izvela u našoj prestonici, ali je nastupala po drugim klubovima širom Srbije, Crne Gore i Hrvatske. Osim noćnih performansa, Sandra nastupa u pozorišnim predstavama i mjuziklima koje sama piše i radi koreografiju.

- Do sad sam izvela dve predstave, "Neki to kažu ljubav" i "Alisa u zemlji čudesnog plesa", a trenutno radim na mjuziklu sa slovačkim izvođačima. I rođeni brat mi je profesionalni plesač, pa ćemo u toj predstavi igrati zajedno. Naravno, više ljudi posećuje klubove od pozorišta, pa i ja više igram po klubovima - objašnjava ona.

Kako Sandra komentariše provokativne slike koje je uradila za "Plejboj" pročitajte na sajtu 24sata.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.