Odmah dobio i rijaliti!

Izvor: Mondo, 26.Apr.2015, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odmah dobio i rijaliti!

Nakon što je objavio da je postao žena, Brus Džener odmah dobio svoj rijaliti.

Foto: Instagram/KimKardashian

Televizija "E!", koja je pokrenula rijalitije vezane za porodicu Kardašijan, juče je saopštila da je Brus Džener (65) dobio sopstveni šou.

Od početka emitovanja šoua "U korak sa Kardašijanovima", nastalo je još nekoliko "spin-of" emisija u kojima su zvezde pojedini članovi porodice, devojke koje rade u njihovom butiku... Sada će i bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << suprug Kris Džener imati svoj šou.

"Serijal će pričati Brusovu intimnu priču, i prikazati njegovu potragu za 'novim normalnim životom'. On će prvi put živeti kao osoba koja je trebalo da bude od rođenja, a prikazaćemo i kako njegova odluka da promeni pol utiče na celu porodicu", saopštila je ta televizija.

"Brus je neverovatno hrabar čovek i prava inspiracija, i ponosni smo što ćemo biti deo njegovog puta", zaključuje "E!".

Džener je u petak uveče u televizijskom intervjuu priznao da je od detinjstva "znao da je žena", a taj intervju je, prema pisanju američke štampe, gledalo 16,9 miliona gledalaca.

Serijal od osam epizoda još uvek nema naslov, a prva epizoda biće emitovana 26. jula.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.