Odjavila Ronalda? (FOTO)

Izvor: Mondo, 03.Avg.2015, 06:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Odjavila" Ronalda? (FOTO)

Ovako je izgledalo muvanje CR7 i australijske manekenke!

Manekenka i prva pratilja na izboru za latino Mis Australije, Aline Lima, rekla je za britanski "Metro" da se jedva odbranila od poruka Kristijana Ronalda, koji ju je muvao uprkos činjenici da mu je rekla da je zauzeta.

Lima je Ronaldu poslala poruku na Instagramu, jer je žarko želela da se njen dečko upozna sa njim tokom Ronaldove turneje po Australiji.

"Tražio mi je broj telefona da se dogovorimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a onda su krenule da mi stižu poruke od njega u kojima mesta za mog dečka nije bilo. Rekao je da će nam nabaviti karte za neki događaj, da obavezno povedem drugaricu. Pitala sam – a moj dečko? A on mi je na lošem engleskom odgovorio da 'muškarca' neće da upozna, nego hoće mene", rekla je Lima.

Na poruku na WhatsAppu u kojoj mu je napisala da ima dečka, i da se neće nasamo viđati sa njim, on je odgovorio "Samo tiho, bejbe, niko ne mora da zna".

Ronaldo, koji je nedavno prekinuo petogodišnju vezu sa Irinom Šajk, nije se oglasio povodom ove priče.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.