Od 1. januara 2012. godine svaki dan posećuje Diznilend

Izvor: B92, 24.Jun.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 1. januara 2012. godine svaki dan posećuje Diznilend

S obzirom na to da se Diznilend naziva “najsrećnijim mestom na svetu“, Džef Rajc iz Hantignton Biča u Kaliforniji mogao bi da se nazove najsrećnijim čovekom.

Rajc je u četvrtak posetio Diznilend u Anahajmu čak 2.000. put zaredom.

On kaže da je prvi put posetio zabavni park sa svojom bivšom devojkom 1. januara 2012. godine, kada su oboje bili nezaposleni i želeli da održe svoj optimizam.

Čak i kada je dobio posao, a zatim i raskinuo sa devojkom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rajc je nastavio da svakodnevno posećuje Diznilend.

U parku je upoznao mnoge poznate ličnosti, družio se sa zaposlenima i posetio svaki restoran. Njegova omiljena vožnja je “Matterhorn Bobsleds”.

Rajc ne zna kada će njegova tradicija prestati, ali je siguran da se to neće dogoditi bar do januara sledeće godine, kada mu ističe godišnja ulaznica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.