Izvor: Njuz.net, 23.Mar.2017, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblepio kuću Vučićevim plakatima da bi je čuvala policija

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeDOBANOVCI, 23. mart 2017, (Njuz) – Miladin Petrović (44) iz Dobanovaca osigurao je svoju kuću tako što ju je oblepio plakatima sa likom Aleksandra Vučića i time dobio policijsku zaštitu kuće. On tvrdi da je ovo najbezbedniji vid zaštite porodične kuće u periodu kad nije tu jer radi u inostranstvu.
– Gastarbajter sam i često nisam u zemlji. Već su mi nekoliko puta obijali kuću i odnosili vredne stvari. Pošto je poznato da policija čuva plakate, sada automatski čuva >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i moju kuću dok nisam tu, kaže Petrović.
Policija sa druge strane tvrdi da ne može da odgovara za samu kuću, već da su oni samo tu da zaštite plakate.
– Nije policija nečije privatno vlasništvo pa da ih sad unajmite da vam čuvaju kuću. Na šta bi to ličilo? Mi samo čuvamo plakate. Ako neko obije kuću a pri tome ne ošteti plakate, mi za to nismo odgovorni, kaže načelnik policije Staniša Mitrović zadužen za čuvanje Vučićevih plakata u okolini Beograda.
Kako se nezvanično saznaje, i pored ovog demantija policije, sve više Petrovićevih komšija se odlučuje da oblepi kuću Vučićem.
– Što je sigurno, sigurno. Meni je samo bitno da je policija tu čim vide plakate. Da sam lopov, dva puta bih razmislio, kaže Petrovićev komšija koji je i sam pozvao na mobu oblepljivanja kuće plakatima sa likom kandidata za predsednika SNS. – Moram priznati da i kuća deluje nekako lepše sa Vučićem na njoj. Mislim da ću ostaviti plakate i posle izbora, nezavisno od rezultata, dodaje on.
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.