Obezbeđenje jelke sa Trga republike prebilo Deda Mraza koji je ispod nje hteo da ostavi poklone

Izvor: Njuz.net, 19.Dec.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obezbeđenje jelke sa Trga republike prebilo Deda Mraza koji je ispod nje hteo da ostavi poklone

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeDeda Mraz je krišom pokušao da uđe u ograđeni prostor i ostavi poklone

BEOGRAD, 19. decembar 2014, (Njuz) — Službenici obezbeđenja, koji na Trgu republike čuvaju jelku Er Srbije, pretukli su Deda Mraza koji je pokušao da preskoči ogradu i ispod ostavi poklone.
Deda Mraz je krišom pokušao da uđe u ograđeni prostor, ali su ga pripadnici obezbeđenja primetili i munjevito reagovali.
- Lice maskirano u Deda Mraza ugrozilo je jelku, a mi imamo naređenje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << u takvim situacijama primenimo sva raspoloživa sredstva kako bismo je zaštitili. Kolega ga je klizećim startom trenutno onesposobio, da bih ga ja odmah potom trajno neutralisao udarcem drškom pištolja u predelu leve slepoočnice – kaže za Njuz službenik obezbeđenja Goran Mitrović.
Na pitanje da li smatra da je reakcija ipak bila malo preterana, Mitrović ocenjuje da su reagovali u skladu sa ovlašćenjima.
- Šta da je u nekom poklonu bila bomba? Šta da je pokušao da uništi osvetljenje? Šta da je hteo da je neovlašćeno okači ukras na jelku? Takve pokušaje je bolje u startu saseći nego posle sanirati posledice – zaključio je Mitrović u izjavi za Njuz.
Deda Mraz, sa druge strane, tvrdi da je neverovatno zbog čega je napadnut i pretučen.
- Hteo sam da ostavim nekoliko paketića za decu, ništa posebno, nešto poput onih Vulinovih. Želeo sam samo da ulepšam nekome Novu godinu. Umesto toga, dobio sam batine i zabranjen mi je pristup Trgu republike tokom novogodišnjih i božićnih praznika – kaže ovaj Deda Mraz koji je želeo da ostane anoniman i dodaje da će sada morati da traži neobezbeđene jelke i one koje su postavljene van centra grada.
 
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.