OVAKO JE IZGLEDALA NA POČETKU KARIJERE Danas je najveća latino pop diva i udata je za fudbalera

Izvor: Blic, 24.Apr.2017, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO JE IZGLEDALA NA POČETKU KARIJERE Danas je najveća latino pop diva i udata je za fudbalera

Prvi album "Magia", čiji je omot pred vama, snimila je sa samo 15 godina u rodnoj Kolumbiji, prodat je samo u 1000 primeraka.

Danas, skoro 30 godina od muzičkog debija, latino pop zvezda hara top listama, a nijedna žurka ne može da prođe bez njenih hitova.

Reč je Šakiri, koja je od početka karijere do danas, doživela potpunu transformaciju. Iako je tokom 90-ih bila svojevrsna zvezda u rodnoj Kolumbiji, uspeh na svetskom muzičkom tržištu desio se tek na pošetku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novog milenijuma kada je Šakira objavila planetarni hit "Whenever, Wherever".

Od tada, seksi Kolumbijka beleži samo uspeh u muzičkoj industriji, koji je koincidirao sa uspehom i na privatnom polju. Naime, Šakira već nekoliko godina uživa u braku sa fudbalerom Žerarom Pikeom, sa kojim ima dva sina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI JE PREPOZNAJETE? Ovako je izgledala na početku karijere, a danas je najveća latino pop diva!

Izvor: Kurir, 24.Apr.2017

...Danas, skoro 30 godina od muzičkog debija, latino pop zvezda hara top listama, a nijedna žurka ne može da prođe bez njenih hitova..Reč je o Šakiri, koja je od početka karijere do danas, doživela potpunu transformaciju Iako je tokom 90-ih bila svojevrsna zvezda u rodnoj Kolumbiji, uspeh na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.