OPASNA Ovako je izgledala prošle godine u Kanu, a šta li nam tek sada sprema?

Izvor: Blic, 07.Maj.2016, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNA Ovako je izgledala prošle godine u Kanu, a šta li nam tek sada sprema?

Filmski festival u Kanu privlači pažnju ne samo zbog premijernih ostvarenja sedme umetnosti, već i zbog crvenog tepiha kojim svake godine prošetaju poznate lepotice koje daju sve od sebe da pred novinarima iz celog sveta izgledaju savršeno.

Među onima koje će ove godine ulepšati kanski festival naći će se i Ducen Kros, koja u danima pred otvaranje ne izlazi iz teretane. Festival će biti održan od 11. do 22. maja, a slavni Viktorijin anđeo objavila je fotografiju sa jednog žestokog treninga.

- Vratila sam se! Sada se spreman za Kan - napisala je holandska manekenka i pokazala bokserske veštine, kao i savršene trbušnjake.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.