OMAŽ PRINSU Helen Miren posvetila tetovažu pokojnom umetniku

Izvor: Blic, 02.Maj.2016, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OMAŽ PRINSU Helen Miren posvetila tetovažu pokojnom umetniku

Britanska glumica Helen Miren (70) našla se na spisku gostiju gala večere koju je u Beloj kući organizovao američki predsednik Baraka Obama, a legendarna glumica iskoristila je priliku da oda počast nedavno preminulom umetniku Prinsu.

Helen je na crveni tepih stigla u pratnji supruga Tejlora Hakforda, a njena duboko dekoltirana haljina otkrila je tetovažu ispod ključne kosti, koju je posvetila Prinsu.

- Divim se velikim umetnicima, a on je bio takav. Volela bih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je i on imao tetovažu na istom mestu, koju sam jutros nacrtala u kupatilu - rekla je Mirenova.

Tetovaža, koja se našla ispod ključne kosti slavne glumice, predstavlja simbol koji je pokojni umetnik počeo da koristi još od 1993. godine, kao izraz pobune protiv svoje izdavačka kuće "Warner Bros".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.