Izvor: Blic, 09.Avg.2017, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD SEKS BOMBE DANAŠNJICE DO VIŠKA KOJI PRELIVA Isplivala fotografija koja pokazuje kako Rijana ZAPRAVO IZGLEDA

Pevačica Rijana je juče objavila nekoliko fotografija sa karnevala koji je organizovan u njenom rodnom Barbadosu. Za tu priliku je odabrala i zanimljiv kostim kako bi joj grudi i zanosne obline bili u prvom planu.

Dok su mnogi bez zadrške uzdisali za njenim telom i figurom koja donekle podseća na tela antičkih boginja, nešto kasnije pojavile su se i fotografije koje su otkrile pravu stranu Rijanine figure.

In Rihanna's closet, this outfit is just labelled "8/07/17". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pic.twitter.com/vDz9nC5HP3

Vidno je da je pevačica dobila dodatne kilograme koje je pokušala da sakrije, makar na fotografijama, ali su je posetioci karnevala uslikali sa strane i te slike podelili na internetu. Poznata pevačica verovatno ima razlog zbog kojeg je odlučila da sada ima ovakav izgled. Dok ima onih koji osuđuju njene dodatne kilograme, mnogo je i onih koji i dalje tvrde da je ona jedna od najseksepilnijih pevačica na svetskoj sceni.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.