OD MRŠAVICE DO BUCKE Naša glumica promenila lični opis i zaprepastila fanove!

Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD MRŠAVICE DO BUCKE Naša glumica promenila lični opis i zaprepastila fanove!

Svi je znamo kao dugonogu plavušu vitke figure, a sada je pokazala kako izgleda kao bucka, sa kratkom smeđom kosom.

Glumica Jelena Gavrilović potpuno se transformisala za potrebe novog projekta. Ona je svoje pratioce ostavila bez teksta kada je na Instagramu objavila selfi na kojem izgleda neprepoznatljivo.

"Da li si to ti", "Bila bi slatka buca", "Strašno", samo su neki od komentara koje je dobila, a na ovoj transformaciji nisu odolele ni da joj čestitaju koleginice Jelisaveta Orašanin i Kristina Radenković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) NEKAD ZGODNA PLAVUŠA, A SADA BUCKA: Glumica promenila lični opis!

Izvor: Kurir, 23.Mar.2017

...Glumica Jelena Gavrilović potpuno se transformisala za potrebe novog projekta..Naime, glumica je svoje pratioce ostavila bez teksta kada je na Instagramu objavila selfi na kojem izgleda neprepoznatljivo.."Da li si to ti", "Bila bi slatka buca", "Strašno", samo su neki od komentara koje je dobila,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.