OD KARAMELE DO BOKIJA 13 Ovi momci su se proslavili u ženskoj odeći

Izvor: 24sata, 25.Dec.2014, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD KARAMELE DO BOKIJA 13 Ovi momci su se proslavili u ženskoj odeći

Preoblačenje u žene je za neke muškarce s ovih prostora bio dobar poligon za uspeh u svetu šoubiznisa.

Boki 13

Makedonskog pevača Bokija 13 smo prvi put videli 2009. u “VIP Velikom Bratu”, a kasnije i u “Farmi”. Kako je sam rekao, kod njega je do promene došlo u pubertetu, ali priznaje da je na početku karijere shvatio da specifičan imidž može da mu pomogne da se probije.

- Problem imaju samo šatro mačo tipovi koji su latentni homoseksualci, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << a ne želeći sebi to da priznaju, pljuju i kamenuju moje ime – rekao je Boki 13.

Oliver Mandić

Led je prvi probio Oliver Mandić i to krajem 70-ih godina u emisiji „Beograd noću” kada je obučen i našminkan kao žena, protresao i šokirao javnost. Ova emisija je dobila Zlatnu ružu Montrea, ali ljudi s ovih prostora nisu imali razumevanja za njegov stil.



Karamela

Imitirao je druge još u školi. Kada je počeo da se preoblači u žene i imitira pevačice imao je podršku oca, ali ne i majke. Priznaje da ubrizgava botoks, ali ne i da je “pumpao” usta. Oženjen je i ima dete.



Alter ego osnivača grupe “Rokeri s Moravu” je jedno vreme bila- Slavujka, glavna atrakcija emisije “BB šou”. Kako je Boris došao na ideju da transvestijom zabavlja narod?

- Ispostavilo se da je komšinica Slavujka ženski nastavak Rokera s Moravu, u karakteru, liku i izrazu. Igrati ženski lik znači imati glumačkog dara, ali i ženski senzibilitet- rekao je Bizetić koji je Slavujku proglasio i za najduhovitiju žensku u državi.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.