O ćerkinoj trudnoći: LAŽE!

Izvor: Mondo, 23.Apr.2017, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O ćerkinoj trudnoći: LAŽE!

Navodno je nalaz prikazan publici lažan

Ljuba Pantović uključila se u vilu Parova i "bez dlake na jeziku" rekla šta misli o ćerki Aleksandru, nejnom dečku Davidu i trudnoći.

Ona smatra da Aleksandra nije trudna i da je cela priča izmišljena, pa je uprkos činjici da se telefonom javila u rijaliti, navela da ne želi da učestvuje u cirkusu u kom se nalazi njena ćerka jer sebe ne smatra majmunom.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << PREUZMITE JE!

"Ja definitvno u tom cirkusu ne želim da učestvujem, ko želi srećno im bilo. Mislim da imaju isuviše majmuna u svom cirkusu, ja sebe ne smatram majmunom. U svakom slučaju nisam htela da prihvatim velike stvari koje su mi nuđene u rijalitju, ne dozvoljavam da se neko iživljava nada mnom. Uz to i sami ste videli da su vrata bila otvorena robijašima i delikventima", rekla je Ljuba i dodala da veruje da je trudnoća izmišljena.

Test za trudnoću pozitivan - prva "Happy" beba?

"Znači laž da je Aleksandra trudna, užas! Ja počinjem da mislim da lažu. Fanovi mi šalju, kada sam videla da nema pečata na nalazu, dobila sam informacije da je to nalaz iz 2012. godine, to su samo informacije, ne kažem da je to isitna. Ja sam neko ko poštuje dogovore, i i te kako sam ispoštovala svoj dogovor i obećanja data Happy televiziji", istakla je ona i objasnila da je njeno obećanje bilo da neće "nekoga odvaliti od života" ko je iznervira, s obzirom na to da je bila šampion deset godina u kik boksu.

Istina: Da li je ćerka otela mami dečka?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.