Novi sukob: Kajli Džener zaratila sa Blek Čajnom zbog muškarca

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi sukob: Kajli Džener "zaratila" sa Blek Čajnom zbog muškarca

Najmlađa članica Kardašijan-Džener klana, Kajli Džener ponovo se našla u centru pažnje svetskih tabloida, kada ju je bivša devojka njenog navodnog momka "prozvala" na Instagramu.

Maloletna Kajli već izvesno vreme privlači pažnju svetskih medija, kako zbog navodnih estetskih korekcija, tako i zbog navodnog momka, 25-godišnjeg repera Tige.

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on Mar 24, 2015 at 9:00pm PDT

Ovoga puta Kajli je ušla u sukob sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nekadašnjom reperovom verenicom, američkom starletom Blek Čajnom.

Sukob je nastao kada je Kajli postavila fotografiju na Instagram, na kojoj se vidi skupoceni sat, poklon koji je dobila od repera, identičan satu koji je i Blek Čajna dobila dok je bila u vezi sa reperom.

A photo posted by www.Lashedbar.co (@blacchyna) on Mar 24, 2015 at 4:28pm PDT

Ubrzo i starleta je postavila sliku sa identičnim modnim dodatkom, a potom i niz   fotografija na kojima je pozirala oskudno odevena.

A photo posted by www.Lashedbar.co (@blacchyna) on Mar 25, 2015 at 1:14am PDT

A potom su se uključili i fanovi obeju žena, koji  su podjednako napadali i podržavali, kako Kajli tako i Blek Čajnu.

Inače, Kajli Džener i Tiga nisu zvanično potvrdili glasine da su u vezi, ali oboje na društvenim mrežama objavljuju fotografije na kojima su jako prisni.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.