Novi album Vitni Hjuston početkom novembra

Izvor: Press, 16.Sep.2014, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi album Vitni Hjuston početkom novembra

"Whitney Houston Live: Her Greatest Performances'''' je prvi live album slavne američke pevačice, za koji je producent Klajv Dejvis rekao da predstavlja Vitnijino nasleđe.

"Pokazatelj je njene istorijske pozicije na samom vrhu, uz Aretu Frenklin i Barbru Strejsend, kao jedne od najvećih pevačica svih vremena", naveo je Dejvis u nedavnom intervjuu, prenosi AP.

Album, koji se sastoji od CD i DVD, sadrži gostovanje Vitni Hjuston u jednom TV šou iz 1983. u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izvodi pesmu "Home" iz brodvejskog mjuzikla "The Wiz" kao i njen nastup u emisiji Opre Vinfri iz 2009.

Vitni Hjuston je 2012. pronađena mrtva u hotelskoj sobi u Los Anđelesu. Imala je 48 godina.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posthumni album Vitni Hjuston biće objavljen 11. novembra (Video)

Izvor: Svet plus, 16.Sep.2014

Posthumni album pod nazivom "Whitney Houston Live: Her Greatest Performances"  muzičke dive Vitni Hjuston, biće objavljen 11. novembra, a na njemu će se naći snimcima prvog i poslednjeg nastupa uživo pokojne pevačice...Podignut spomenik Vitni Hjuston, ispisan stih pesme I Will Always Love You...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.