Novi Targarjen? (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Sep.2016, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Targarjen? (FOTO, VIDEO)

Ovaj pevač upravo je objavio da je snimio scene za sedmu sezonu "Igre prestola"!

Pevač Devin Oliver (24) iz benda I See Stars na Instagramu je napisao poruku koja je mnoge navela da pomisle da će glumiti Regara Targarjena u "flešbek" scenama hit serije "Igra prestola"!

"Upravo sam možda snimio scenu za 'Igru prestola'", napisao je mladi pevač "electronicore" benda iz Mičigena.

Fanovi su "poleteli" da ga pitaju da li će, ako uzmemo u obzir njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "izblajhani" izgled, igrati brata Deneris i Viserisa Targarjena, Regara.

Za one koji slabije pamte likove koje su u seriji samo pominjali, Regar je najstariji sin "ludog" kralja Erisa, i stariji brat Viserisa i Deneris, koja je rođena nakon njegove smrti.

Pažnja, slede "spojleri"!

Regar je bio oženjen Elijom Martel, sestrom princa Oberina, i sa njom je imao Egona i Renis. Započeo je Robertovu pobunu tako što je oteo Lijenu Stark, mada su mišljenja podeljena kada su u pitanju njegovi motivi.

Prema najprihvaćenijoj teoriji fanova, Regar je pravi otac Džona Snežnog, kog je Lijena rodila u Kuli radosti pre nego što je umrla, a Regara je ubio Robert Barateon.

Upoznajte televizjskog Regara!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.