Nova cica u Igri prestola! (FOTO)

Izvor: Mondo, 09.Okt.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova cica u "Igri prestola"! (FOTO)

Upoznajte ovu lepoticu i saznajte ko je potpuno novi lik kog će igrati!

Britanska glumica Melani Liburd dobila je ulogu u šestoj sezoni "Igre prestola", koja će biti emitovana sledećeg proleća na kanalu HBO.

Najpre se pojavila vest da će Melani (27) zameniti Karis van Hauten, holandsku glumicu koja od početka serije igra čarobnicu Melisandru. Međutim, produkcija je to demantovala, Karis ostaje u seriji.

Melani je dobila ulogu potpuno nove crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sveštenice, o čijoj priči se još uvek ne zna ništa! Pošto su "procureli" snimci sa audicija na kojima Tirion i Varis, odnosno Piter Dinkladž i Konlet Hil, razgovaraju sa novom crvenom čarobnicom, izgleda da je Melani dobila ulogu nekog od likova koje do sada nismo videli u knjigama (a možda ni nećemo).

Glumica je igrala u ostvarenjima "The grinder", "Strike back", "Dracula" i "CSI".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.