„Noć knjige“ pomera granice!

Izvor: Prva.rs, 24.Nov.2014, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Noć knjige“ pomera granice!

Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi. „Noć knjige“ održaće se u petak, 12. decembra od 17 do 24 sata u svim knjižarama Delfi i klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu i u još 22 grada u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.
Pripremljen je bogat program u kojem će učestvovati više od 30 eminentnih srpskih pisaca, mnogi muzičari, glumci, biblioteke, pozorišta, filmski distributeri, sportski i fitnes centri koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << će skrenuti pažnju na vrednost čitanja i druženja s knjigom. Na bogatom „meniju knjige“ svim književnim sladokuscima biće ponuđeno druženje sa autorima, predstavljanje knjiga i javno čitanje.
Izdavačka kuća Laguna je obezbedila popuste na svoja izdanja, za 1 kupljenu knjigu 25%, 2 knjige 30%, 3 knjige 35%, dok će popust na kupovinu 4 i više knjiga biti 40%. Popust na knjige ostalih izdavača je do 20%, popust na sve artikle gift programa 10% u svim knjižarama, dok će popust na strana izdanja iznositi 20%. Pripremljena su i mnogobrojna iznenađenja uz svaku kupovinu.
Za one koji nisu u mogućnosti da posete neku od knjižara ili klubova čitalaca, Radio Laguna će direktno prenositi atmosferu, a omogućena je i onlajn kupovina na sajtu www.delfi.rs, gde će važiti isti popusti.
Kompletan spisak knjižara u kojima se održava tradicionalna manifestacija „Noć knjige“ potražite na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.
Jedanaestu „Noć knjige“ koja će imati humanitarni karakter obeležavamo u cilju promovisanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva.
Očekujemo da i vi budete budni uz knjigu!

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Decembarska Noć knjige

Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Nov.2014

Posle velikog uspeha koju je Noć knjige ostvarila u junu ove godine, i ovog decembra, po jedanaesti put, biće organizovana regionalna manifestacija koja promoviše kulturu čitanja. Noć knjige biće održana u petak, 12. decembra od 17.00 do 24.00, u svim .. Više.. The post Decembarska Noć knjige...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.