Noć hiljadu čudesnih kostima - Freak Show

Izvor: Mondo, 01.Nov.2014, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć hiljadu čudesnih kostima - Freak Show

Publika uživala u nastupu DJ-eva i repera!

Foto: Jungle tribe

Najveći maskenbal u gradu - Freak Show, žurka za koju se tražila karta više, oduševio je publiku. Na neverovatnom spektaklu Me-High-Low, Rahmanee, Fletric i Alex Mar& Mark dub, doveli su atmosferu do usijanja.

Ono što je ovu žurku učinilo potpuno drugacijom od svih do sada već viđenih žurki je nastup specijalnih gostiju, koji su ostvarili neverovatnu interakciju sa publikom. Marko Mandić >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je svojom ritmičnom muzikom naveo publiku na đuskanje, koje se nastavilo sa sjajnim performansom Baneta Lalića iz MVP-a. Struka i Lud pokazali su kako zvuči dobar oldschool rep zvuk, a zatim se energični Gazda Paja popeo na binu i zasenio publiku svojim nastupom. Poslednji među specijalnim gostima na binu je stao pimp Mikri Maus i izveo performans koji će publika zasigurno pamtiti.

U bogat program Freak Show-a savršeno su se uklopili brojni žongleri, freestyle-ri i akrobate sa vatrom koji su izazvali glasne ovacije publike. Senzacionalni nastup iluzioniste ostavio je posetioce bez daha.

Foto: Jungle tribe

"Prezadovoljni smo. Hiljade mladih ljudi odazvalo se ideji i na žurku došlo u svojim sjajnim kostimima, koji su iz godine u godinu zaista sve kreativniji. Osim toga, stvorila se neverovatna interakcija između izvođača i posetilaca, gde su i sami posetioci učestvovali u dovršavanju scenarija, što je zapravo i bila cela zamisao", kažu iz organizacije Jungle Tribe.

Beogradska publika pokazala je da itekako ume da se zabavi uz ovaj potpuno novi koncept interaktivnog parti pozorišta obzirom da je žurka trajala do ranih jutarnjih sati.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.